Ο μεσιτικός και κατασκευαστικός τομέας έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια σημαντική ανάπτυξη και η αγορά ακινήτων έχει νέες απαιτήσεις σε οτι αφορά το ψηφιακό περιεχόμενο. Με τη νέα δυνατότητα Lead Magnet του scanner iGuide Planix Pro μπορείτε να αναδείξετε τις αποτυπώσεις των ακινήτων σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Τρόπος λειτουργίας:

Αφού συνδέσετε το smartphone/tablet μας με το iGUIDE πραγματοποιήτε την αποτύπωση του χώρου κάνοντας σαρώσεις διάρκειας 10’’ έκαστη. Σε αυτά τα 10 δευτερόλεπτα το μηχάνημα αποτυπώνει τον χώρο με την χρήση LiDAR και ταυτόχρονα καταγράφει πανοραμικές φωτογραφίες 360°. Αφότου ολοκληρωθεί η αποτύπωση, δημιουργείτε το project μας στο myiguides και με την χρήση της επιλογής Embedding tool μπορείτε να εισάγετε την περιήγηση στο site της εταιρείας μας προκειμένου να είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

Μπορείτε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της επιλογής Lead Magnet όπου η περιήγηση περιορίζεται σε μερικές μονο στάσεις και προκειμένου ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να ξεκλειδώσει την πλήρη περιήγηση, θα χρειαστεί να συμπληρώσει την φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του. Η φόρμα στοιχείων σας αποστέλεται αυτοματοποιημένα σε μορφή e-mail ή και sms.

Γιατί να επιλέξετε το iGUIDE;

  • Προσφέρετεμια ολοκληρωμένη ψηφιακή περιήγηση του εκάστοτε χώρου.
  • Η επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο πελάτη γίνεται πιο εύκολη απο ποτέ.
  • Παρέχετε εύκολη απομακρυσμένη πρόσβαση στον πελάτη σε ακίνητα .
  • Κερδίζετε το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας.
  • Αναβαθμίζετε τις υπηρεσίες σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τις παραδοσιακές μεθόδους προώθησης ακινήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και μέσω της δυνατότητας Lead Magnet στην παρακάτω περιήγηση.